Over mij

Let the beauty of what you love, be what you do

Eva Brink verbindt...

Dat is wat ik het allerliefste doe. Verbindingen maken, en mensen verbinden. En dan het liefst als dit spontaan ontstaat, gewoon omdat het de bedoeling is. Een sterke wens is en blijft ook de verbinding te hebben en voelen met mijzelf. En vanuit deze verbinding met mezelf de verbinding te voelen met de ander. Een pad wat mij jaren geleden al bij yoga heeft gebracht. In eerste instantie ging ik zelf lekker naar les in Nederland en daarna in Spanje waar ik woonde. Begin 2020 heb ik een opleiding tot Hatha yoga gedaan in Rishikes in India en ben me daarna verder gaan scholen in Nederland in Yin yoga aan het Bivag instituut (nu Yin Association).

Ik vind het heerlijk om zelf les te krijgen in de krachtigere vormen van yoga zoals ik dat ervaar bij Hatha lessen, flow lessen en ashtanga of power yoga.

Om zelf les te geven resoneer ik beter met Yin Yoga, omdat ik daarbij veel beter kan afstemmen op mijzelf en de ander en een authentiekere les neer kan zetten gericht op thema’s die mezelf aangaan en daardoor ook vaak raken bij mensen in de groep.

IMG_7505

Testimonials

Het lijkt me fijn jou te mogen ontmoeten in een Yin yoga les, of samen te mogen werken in het organiseren van een mooie workshop op een prachtige locatie. Mail of app me voor jouw persoonlijke vraag.

WhatsApp Image 2023-09-16 at 09.49.46

Katja

"De stilte die ontstaat in mijn werkelijke zijn…dat is wat yoga voor mij betekent. Dan gaat het niet meer om de lenigheid, het uiterlijk van de houding, dan komt er ruimte voor de stilte en kalmte.Yin bij Eva is een cadeau voor mijn innerlijke vrijheid."

Mark

"Ik ervaar Eva als een prettige yoga docente. Tijdens haar lessen kom ik in een goede ontspanning. Ook merk ik dat ik, dankzij haar begeleiding, elke week steeds weer in een diepere ontspanning raak. Dit komt mij enorm ten goede in mijn dagelijks leven. Eva begeleidt haar lessen op een natuurlijke manier waarbij ik me op mijn gemak voel. Ik voel me steeds weer herboren en meer verbonden met mezelf. Tenslotte nog de ruimte waarin ze haar lessen geeft, een yurt in een natuurlijke omgeving, dat is helemaal te gek en sluit naadloos aan op het beoefenen van yoga. Heerlijk!"

Svitlana

"My name is Svitlana, I'm from Ukraine. I’ve been living in Holland for 1.5 years. I moved because of the war that the Russians are waging against Ukraine. As a psychologist, I know that the body and mind are connected. Accordingly my body was full of stress. I was lucky to meet Eva and start attending her yin yoga classes. The classes helped me get out of stress, deep depression and return to as normal life as it possible. During the classes, my body gradually relaxed and along with it my psyche became calmer and more stable"